Välkommen till Ljusdals kommun!

Vi är jätteglada över att du är en av de som valt att flytta till Ljusdals kommun. Vi gör allt för att du ska känna dig som hemma och och trivas i vår vackra kommun. Till höger hittar du länkar som kan vara bra att ha som nyinflyttad, och nedan hittar du information om vår inflyttningspresent till dig - gratis medlemskap i en av våra fantastiska föreningar.

Bli medlem i en förening - gratis!

Ljusdals kommun har ett starkt föreningsliv. Vi är stolta över engagemanget och gemenskapen man finner där, i allt från friluftsliv till kultur.

Samtidigt är det roligt som ny kommunmedborgare att få lära känna nya personer.

Därför bjuder vi alla nya kommunmedborgare på ett års gratis medlemskap i en valfri förening. Se deltagande föreningar nedan, kontakta dem och berätta att du vill bli medlem.

Fyll i baksidan av din inflyttningsbroschyr (alla nya medborgare ska få en sådan i brevlådan - kontakta kontaktcentret på 0651-180 00 om du inte fått din!) och ta med den till ditt första föreningsmöte. Erbjudandet är giltigt i ett år efter inflyttningsdatum.

Medverkande föreningar:

Present till dig

Vi bjuder alla nyinflyttade på gratis medlemskap i en valfri förening. Information om presenten finns på sidan.

Viktiga länkar

Här finns några viktiga länkar för dig som nyinflyttade. Saknar du något? Hör av dig till oss på kontaktcenter@ljusdal.se