Välkommen till Ljusdals Kommuns officiella webbplats

Hitta snabbt

Populära e-tjänster

 • Paus i fäbodbruket sommaren 2022

  Fäbovallen kommer hållas stängd under sommaren 2022, men det finns en förhoppning om att kunna öppna vallen igen nästa sommar.

 • Ny omgång för utbildningen Barn i Föräldrars Fokus - BIFF

  Kommunens familjeteam erbjuder utbildningen Barn i Föräldrars Fokus, BIFF. Utbildningen är kostnadsfri och riktar sig till föräldrar som inte lever tillsammans och som behöver komma överens i frågor som rör gemensamma barn. Sommarens utbildning startar den 21 juni och pågår tre tisdagar.

 • Hittaut tillbaka i Ljusdal

  Den 19 maj klockan 18.00 lanseras Hittaut i Ljusdal för andra året i rad, den här gången med ännu fler kartor, områden och checkpoints än tidigare.

 • Välkommen till föreläsning: Prunkande natur och trädgårdar

  Den 25 maj klockan 18-20 bjuder Biosfärområde Voxnadalen in till en föreläsning med Ola Jennersten. Ola tar oss med till vår fascinerande natur och berättar om vilda blommor och växter, humlor, bin och fjärilar och vad vi kan göra hemma i vår egen trädgård för att hjälp de vilda pollinatörerna. Plat...

 • Marita Wikström ny enhetschef för boende för ukrainska flyktingar

  I dagarna har tidigare biträdande förvaltningschef Marita Wikström tillträtt som enhetschef för boende för personer som omfattas av massflyktsdirektivet, det vill säga flyktingar från Ukraina.

Information kring valet den
11 september 2022

Information & viktiga länkar

Ta del av Ljusdals kommuns evenemangskalendrar

Kommunens digitala anslagstavla för justerade protokoll