Välkommen till Ljusdals Kommuns officiella webbplats

Hitta snabbt

Populära e-tjänster

 • Kommunen har beviljats över två miljoner kronor – ska arbeta mot problematisk skolfrånvaro

  Alla barn ska lyckas i skolan. Det är ett av målen som Ljusdals kommun arbetar för. Tack vare beviljade projektpengar från Europeiska socialfonden ska kommunen ha möjlighet att ta krafttag för att minska antalet elever med hög skolfrånvaro.

 • Möt vår ambassadör Hermon Berihu

  Hermon Berihu spenderar sin fritid på fotbollsplanen tillsammans med sitt lag Färila IF, eller med sina vänner. Utanför spelplanen är han en mycket uppskattad och omtyckt personal inom hemtjänsten i Ljusdal – ett jobb som han uppmanar fler att sökas sig till.

 • Järvsö godkänd i hållbarhetsgranskning

  Under hösten 2022 har Destination Järvsö tillsammans med Ljusdals kommun och Järvsörådet genomgått den årliga revision som hör till deras gedigna hållbarhetscertifiering. Nu står det klart att destinationen fått godkänt ännu ett år.

 • Gratis inträde, godisregn och aktiviteter när LBK spelar mot TB Västerås

  På måndag den 16 januari är Ljusdals kommun matchvärd när Ljusdals Bandyklubb spelar mot TB Västerås på Idrottsparken i Ljusdal. Fritidsbanken finns på plats och håller aktiviteter för barn, Ljusdals kommun bjuder på det största godisregnet hittills på IP och dessutom är det gratis inträde för alla ...

 • Hållbarhetskonferens i Järvsö 2023

  Under dagen har kommunstyrelsen fattat ett inriktningsbeslut att Ljusdals kommun tillsammans med Järvsörådet och Destination Järvsö AB ska arrangera en hållbarhetskonferens i Järvsö, Järvsö Sustainable Tourism Summit, sensommaren 2023.

Ta del av Ljusdals kommuns evenemangskalender

Kommunens digitala anslagstavla för justerade protokoll

Information & viktiga länkar