Om ljusdal.se

Webbplatsen ljusdal.se ska ge dig information om kommunens verksamheter och dess service, samt vilka digitala tjänster som du har tillgång till. Den ska vara utformad utifrån mål­gruppernas behov och förväntningar. Både innehåll och form ska underlätta för dig att hitta information och ge mervärde i form av sparad tid, ökad service och ökad kunskap om kommunens verksamheter.

Responsiv webbplats

Ljusdal.se är en så kallad responsiv webbplats, vilket innebär att den anpassar sig själv till det tekniska hjälpmedel man använder: mobiltelefoner, surfplattor eller vanliga datorer.

Så fungerar webbplatsen - ljusdal.se

Det finns en informationssida som förklarar hur webbplatsen är uppbyggd och vad de olika symbolerna på webbplatsen betyder.

Hitta på webbplatsen

För att hitta det du söker kan du antingen välja bland menyerna i den blå listen längst upp, eller skriva in valfritt sökord i sökrutan uppe till höger. Det finns också en webbplatskarta och en alfabetiskt ordnad (A-Ö) lista som ger en överblick över vad webbplatsen innehåller. Sidor som är mycket efterfrågade finns tillgängliga via en snabbvalsmeny (Hitta snabbt) på webbplatsens utgångssida.

Hittade du inte det du sökte?

Vi jobbar hela tiden med att förbättra sökfunktionen på vår webbplats. Hjälp oss gärna genom att fylla i formuläret här och skicka till oss.

Tillgänglighet på ljusdal.se

En tillgänglighetsredogörelse har publicerats på ljusdal.se för att redogöra vart man kan vända sig för att få hjälp om man upplever att informationen från någon av webbplatsens sidor inte är tillgängligt på ett sånt sätt man önskar för att ta del av informationen.

Webbläsare

Webbplatsen visas allra bäst i en modern webbläsare som har stöd för moderna standarder. Äldre webbläsare visar samma innehåll, men designen kan vara annorlunda.

Lämna synpunkter på webbplatsen

Vill du rapportera fel, har du synpunkter eller förslag för att förbättra webbplatsen eller sidan du läser? Klicka då på den gråfärgade symbolen med utropstecken längst uppe till höger. Du kan också mejla: webbansvarig@ljusdal.se

Kontakta kommunen

Vill du komma i kontakt med Ljusdals kommun, besök vår kontaktsida.