Hyra och boka lokaler

I Ljusdals kommun finns det flera idrottsanläggningar och idrottshallar samt festlokalen kolsvedjastugan, som är tillgängliga att boka för föreningar och allmänheten. För bokning eller mer information om anläggningarna, se sök och boka lediga lokaler eller kontakta fritidsenheten tel: 0651-180 81.

De flesta av kommunens idrottshallar går att direktboka inklusive tennishallen, se nedan. Direktbokning är öppen till och med 2020-08-16 och öppnar igen efter att säsongsbokningarna för föreningarna nästkommande år är utlagda.

Betalning sker via faktura som skickas en gång per månad till registrerad adress. När bokningen är genomförd skickas ett mail till beställaren med bokningsbekräftelse och en 4 siffrig pinkod för inpassering.

Pinkoden fungera 15 minuter före bokad tid, för att ge beställaren möjlighet att byta om innan passet börjar.

Boka direkt

Tennishallen – Bana 1, Bana 2 och Bana 3
Slottegymnasiet – Slottehallen
Stenhamreskolan – Giganten och E-hallen
Färila sim- och sporthall – Färilahallen helplan, Färilahallen halvplan 1 & halvplan 2
Järvsöskola – Järvsöhallen
Tallåsenskolan – Tallåsenhallen

Boka via förfrågan

Gärdeåsskolan – Gärdeåshallen
Idrottsplatsen – Älvallen
Kolsvedjastugan

Hitta lokalen

Är du osäker på var lokalen ligger? Ta hjälp av kartverktyget i länken och markera rutan för "idrott och motion" cX-Länskartan för Ljusdals kommun.

För att få boka kommunens anläggningar måste du vara över 18 år och ha en giltig hem-/företags-/föreningsförsäkring med en ansvarsförsäkring i. Du försäkrar på heder och samvete att du har en ansvarsförsäkring vid bokningstillfället.

Kontakt

Fritidsenheten
0651-180 81

Aktuellt

Nu är det möjligt att direktboka de flesta idrottshallarna i kommunen inkl. tennishallen.