Så kommunicerar Ljusdals kommun - här är våra kanaler

Ljusdals kommun använder sig av flera olika kanaler för att dela information till medborgare. Här nedan finns en sammanställd lista att ta del av.

I dagens samhälle fylls vi av information från olika kanaler – allt från sociala medier till nyheter från webbsidor och sajter. Ljusdals kommun använder kanalerna för att informera om bland annat krisinformation, kommunala nyheter till positiva händelser i vår kommun samt om de evenemang som sker omkring oss.

Följ våra kanaler för att se vad som händer:

Civis - kommunens app som laddas ner till mobilen. Där kan ni hålla er uppdaterade om krisinformation, nyheter, företagsinformation och allmän information från Ljusdals kommun.

Facebook – Ljusdals kommun använder sociala medier för att marknadsföra och stärka varumärket Ljusdal såväl som kommun, arbetsgivare och som plats. Genom sociala medier kan vi kommunicera, interagera, rekrytera och ge service till kommunens medborgare, allmänheten samt andra intressenter. Glöm inte bort att hålla god ton i kommentarsfältet och läs våra riktlinjer här.

Ljusdal.se – Detta är vår webbsida där ni kan hitta all information som ni kan behöva om ni är bosatta i kommunen, hitresta turister eller planerar att flytta hit till oss. Skicka gärna ett mail till kommunikation@ljusdal.se om ni har tips på hur vi kan förbättra vår sajt.

SMS-tjänst – Vi har en sms-tjänst som vi använder främst till kriskommunikation, men även om det är riktade händelser inom olika områden. Här kan ni registrera ert nummer för att vara med på sms-listan.

Upplev Ljusdal – Det är vår turistbyrå på nätet där du kan få mer information om evenemang och utflyktsmål i vår kommun.

Kommentarer eller inlägg får inte innehålla:

  • förtal, personliga angrepp eller förolämpningar
  • hets mot folkgrupp, sexistiska yttranden eller andra trakasserier
  • våldsskildringar eller pornografi
  • uppmaningar till brott eller annan brottslig verksamhet
  • olovligt bruk av upphovsrättsligt skyddat material
  • svordomar eller obscena ord
  • kommersiella budskap eller reklam
  • repetitiva inlägg och kommentarer samt spam