Nu har Ljusdalsvagnen öppnat

Blandade bilder från Ljusdalsvagnen. Fotograf: Signe Engblom Rolfhamre.

Placerad i köpingen, mitt emot Tingshuset, hittar du Ljusdalsvagnen som är öppen för synpunkter och förslag gällande Ljusdals köping. ”Gör köpingen ännu bättre” är mottot och genom att finnas på plats både digitalt och i Ljusdals centrum hoppas så många som möjligt ges möjligheten att dela med sig av sina åsikter.

Projektet är ett samarbete mellan Ljusdals kommun och Ljusdal i centrum och en del av kommunens arbete i projektet ”Attraktiva Ljusdal”.
- Efter att ha smygstartat projektet på Facebook under försommaren märkte vi att medborgarna i Ljusdals kommun har så bra förslag till förbättringar säger Linnea Van Wagenen, chef för Enheten för strategisk och hållbar utveckling.

Projektledare Maria Rosén och Carina Janars från Ljusdals kommun respektive Ljusdal i Centrum finns på plats måndag till fredag mellan klockan 11.00 och 14.00. De ser fram emot att ta del av såväl stora som små förslag.

- Det är så kul att vi är igång med projektet, jag hoppas att många kommer och besöker oss och lämnar tips och idéer direkt i vagnen eller på hemsidan säger Carina Janars, Centrumledare Ljusdal i centrum.

Under hösten är planen att vagnen ska göras om till en Losvagn, Färilavagn, Ramsjövagn, Järvsövagn och så vidare för att kunna resa runt för att få tips och förslag av ortsbor över hela kommunen på hur just deras ort kan göras ännu bättre.
- Det bästa med det här projektet är att alla kan vara med, allas röster blir hörda, fortsätter Linnea Van Wagenen.

Tre arbetsgrupper har bildats sedan några månader tillbaka med fokus på Varumärke, Plats och utbud samt Tryggt och tillgängligt.

Läs mer, lämna tips och dela med dig av dina synpunkter via länken nedan:
Ljusdal.se/kopingen

Relaterade sidor

Kontakt

Carina Janars
Centrumledare, Ljusdal i centrum
carina@ljusdalicentrum.se