Möt Ljusdals kommun på Mittiamässan Gård & Skog 19-20 augusti 2022

Stora dansbanan i Ljusdals folkpark. Fotograf: Signe Engblom Rolfhamre

19–20 augusti går Mittiamässan av stapeln på Folkparksområdet i Ljusdal. Ljusdals kommun medverkar i år med ett nytt koncept, en monter om 300 kvadratmeter på stora dansbanan i Folkparken. I montern finns det plats för samtal, smakprover, underhållning och testkörning av skotar- och skördarsimulatorer.

Ljusdals kommuns monter på stora dansbanan ska vara delad i tre sektioner:

1. Attraktiva Ljusdal och kompetensförsörjning Kom och fika och prata om lediga jobb inom kommunen, vad du kan göra på fritiden, var ledig mark finns för ditt drömboende eller för ditt företag. Kommunens energi- och klimatrådgivare svarar på frågor.

2. Naturbruksprogrammet på Slottegymnasiet visar upp sin utbildning och har med sig tre skotar- och skördarsimulatorer. Testa din förmåga att köra!

3. Lokala livsmedelsproducenter bjuder på smakprover, säljer produkter och berättar om sina verksamheter. Möt även kommunens kostchef som kan berätta hur arbetet med Ljusdals kommuns livsmedelsstrategi funkar.

Trött i fötterna efter att ha gått runt på mässområdet?

Slå dig ner i en återbrukad retrosoffa från Butik UNIK som finns på plats och säljer saker från butiken i Gamla stan, eller sätt dig ner framför scenen på en återbrukad bänk eller nysnickrat bänkbord i trä från AME. Från scenen underhåller trubaduren Anders Kollin.

Har du frågor eller funderingar kring mässan?
Kontakta Sara Jerfsten, projektledare
sara.jerfsten@ljusdal.se
0651-183 91