Vandrarhem Ljusdal

Vandrarhem i Ljusdal

Välkommen till Hantverkargårdens vandrarhem

Hantverkargårdens Vandrarhem drivs av Ljusdals Kommun och är en daglig verksamhet inom LSS.

Vi är ett litet och hemtrevligt vandrarhem med 6 rum och totalt 12 sovplatser. Huset är uppdelat i tre våningsplan. På varje plan finns toalett med dusch. Vi erbjuder tv med satellitkanaler på samtliga rum, WIFI, två samlingsrum varav ett med tv, fullt utrustat kök samt tvättstuga. Till huset hör en trädgård med en fin uteplats.

Hos oss kan du hyra bäddset och boka städ efter din vistelse.

Vandrarhemmet ligger med direkt närhet till Kyrksjön som har en motionsslinga på 4 km, ”Hälsans stig”. Aktiviteter som lekpark, skatepark, minigolf, paddelbana och gym finns i närmiljön.

Från vandrarhemmet har du gångavstånd till järnvägsstationen och Ljusdals centrum där det finns ett stort utbud av restauranger, caféer och affärer. Du hittar vår egen butik Blå torget på Norra Järnvägsgatan 17. Där säljer vi bröd som bakats i vår bakstuga, egentillverkat hantverk så som tryckta linnehanddukar, necessärer, inredningsdetaljer och presenter.

Hantverkargårdens dagliga verksamhet gör allt vi kan för att du ska få en fin vistelse och vi hoppas att ni som övernattar samtidigt hjälper varandra att ha det bra hos oss!

Boka rum hos oss

ring/smsa/maila

073-067 94 78

Bokningar kan göras
måndag kl. 8.00-16.00

Helger och röda dagar är det stängt för bokning. 

Vid akuta ärenden ring 072-207 37 44

Adress

Badhusgatan 4
Ljusdal