Hyllningskonsert i Kårböle

Söndagen 2 september klockan 16.00 anordnas en hyllningskonsert i Kårböle för att uppmärksamma och tacka alla som på något sätt arbetat med branden.

En stor utomhusscen byggs på en åker i Kårböle, där finns gott om plats. Ta med egna campingstolar och picknick. Föreställningen varar i cirka tre timmar, är öppen för alla och det är fri entré.

Bussar kommer erbjudas till Kårböle, 20 kronor tur och retur från Järvsö, Ljusdal, Färila och Korskrogen (sista tid för anmälan på buss, Fredag den 31/8 klockan 17.00). Anmälan görs via; https://harjedalingen.se/ eller eller via telefon 0651-10 000. För er som kommer med bil finns det gott om parkeringsplatser.

De artister som är klara för den cirka tre timmar långa konserten är: Yohio, Thomas Di Leva, Roger Pontare, Casper The Gost, Nilla Youth och Hillbom, Glada Hudik-Teatern, Östen med Resten, Johanna Bakke, Tenoren Markus Pettersson, Riksspelmannen Thomas von Wachenfeldt, Järvsö Spelmanslag, Los-Hamra kyrkokör, Ytterhogdals kyrkokör, Färila Sångkör tillsammans med solister och husbandet Smalare än Thord. Fler artister kan tillkomma. Pär Johansson från ”Glada Hudik-Teatern” kommer att vara konferencier.

Statsminister Stefan Löfvén kommer att gästa hyllningskonserten för att hålla ett tacktal till de som arbetat med branden. Underhållningen blandas med återblickar, intervjuer och hjältehistorier som visas på en storbildsskärm. Representanter från Ljusdals kommun, Region Gävleborg och Länsstyrelsen deltar under kvällen.

-Det har skapats en anda i bygden, Sverige och Europa som kommer att vara till stort värde inför framtiden. Detta förtjänas att uppmärksammas och hyllas! Samtidigt är det viktigt att visa omtanke för alla markägare som drabbats. Konserten vill återspegla en balans mellan dessa känslor, säger Per Persson, projektledare.

För mer information följ Facebooksidan ”Hyllningskonsert i Kårböle”

Per Persson, projektledare
072-210 92 60
Kårböle