Badkalas

Välkommen att fira barnkalas i Färila sim- och sporthall, med plask, stoj och stim. Hit kan du bjuda in dina kompisar på badkalas när du fyller år. Ni får ha hela simhallen för er själva, med allt från lilla barnbassängen till trampolin och vattenrutschbanan vid stora bassängen. Ett mycket prisvärt och uppskattat alternativ av föräldrar, födelsedagsbarn och gäster.

I simhallen är vi noga med säkerheten. Föräldrar bevakar själva sina "kalasbarn" och ansvarar för deras säkerhet. Vuxna som inte badar ska vara ombytta i badkläder eller rena fritidskläder.

Om du vill hyra anläggningen så behöver vi en ansvarig juridisk person. Denna ska skriva på ett avtal som innebär att man vet vad som förväntas av den ansvariga för hyraren. Avtalet finns att skriva ut under Dokument, där även skötselinstruktioner och ordningsregler finns.

För att få boka kommunens badhus måste man ha en giltig hem-/företags-/föreningsförsäkring med en ansvarsförsäkring i. Man försäkrar på heder och samvete att man har en ansvarsförsäkring vid bokningstillfället.

Pris för 2 timmar: 800 kr.