Färila sim- och sporthall

Stängd simhall

Simhallen i Färila har varit stängd för allmänheten under en längre tid på grund av pandemin. I takt med att smittspridningen av covid-19 går ner och vaccineringen går framåt, kan restriktioner och pandemianpassningar långsamt lyftas bort.

Nationella rekommendationer och personligt ansvar gäller fortsatt för att minska risken för smittspridning. Skyltar med texter och symboler påminner om att hålla avstånd. De finns utplacerade i hela anläggningen och ska respekteras.

Badårskort Du som har ett badårskort som blivit pausat i samband med stängningen av simhallen har blivit kompenserad enligt följande. De dagar som kortet var giltigt under perioden 1 oktober 2019 - 31 oktober 2021 har förlängts med samma antal dagar räknat från 1 november 2021.

Hör gärna av dig till receptionen om du har några frågor: 0651-186 30.

Om Färila simhall

Simbassängen i Färila simhall är 8 x 16 meter med en vattentemperatur på cirka 29°. Undervisningsbassängen är 5 x 8 meter och åller cirka 33°. Det finns en vattenrutschbana och klättervägg som är 5 meter hög samt en trampolin som är 1 meter hög. Obs! Medtag eget hänglås. Finns även att köpa i receptionen.

Om Färila sporthall

Fullstor delningsbar sporthall med läktare längs långsida, cirka 100 m² med plats för 200 åskådare. Linjerat för: handboll, basket helplan, basket halvplan, badminton helplan, badminton halvplan, innebandy helplan, tennis helplan, volleyboll helplan.

Övriga aktivitetsytor som finns i Färila sporthall är motionssal med speglar och musikanläggning cirka 110 m², specialanpassad för friskvårdsgym. Motionssal med speglar och musikanläggning, specialanpassad för spinningverksamhet.

Café och shop i Färila sim- och sporthall

Caféet erbjuder enklare förtäring som pizza, toast, pirog, chips, slush, kaffe, läsk och godis. Även försäljning av badkläder och tillbehör, så som armkuddar, simglasögon och simmärken.

Med reservation för eventuella ändringar och felskrivningar.

För mer information

Färila sim- och sporthall
Skolvägen 3
827 60 FÄRILA

0651-186 30
simhallen@ljusdal.se

Relaterade sidor

Aktuellt

Måndag den 6 december har simhallen stängt för bad förallmänheten på grund av utbildning. Vattengympan och spinning genomför som vanligt.