Tipspromenad: Månadens författare Gävleborg

Biblioteken i Ljusdals kommun har gjort en tipspromenad med frågor om Månadens författare Gävleborg

Har du hängt med på vilka som hittills blivit utvalda som Månadens författare Gävleborg, från januari till och med juli? Testa dig själv genom att delta i vår tipspromenad! Du är också med och tävlar om fina priser!

Tipspromenaden startar vid lekparken på Östernäs, och går längs med gångvägen runt Kyrksjön. Vid startplatsen finns information och svarslappar. För att inte skapa trängsel vid frågorna finns det två exemplar av varje fråga, uppsatta på bra avstånd från varandra. Frågorna är numrerade för att du lätt ska kunna hålla reda på vilken fråga du ska besvara. Penna ska hänga vid varje fråga.

Information om samtliga Månadens författare Gävleborg hittar du på biblioteket eller på webben: helgebiblioteken.se/web/arena/gavleborgsforfattare.

Tipspromenaden pågår fram till 31 augusti, priserna lottas någon gång under september månad och vinnarna kommer att meddelas via e-post.

Du skickar dina svar till bibliotek@ljusdal.se, du kan också fylla i svarslappen och lämna in på biblioteket.

Månadens författare Gävleborg är en satsning under 2020 som syftar till att lyfta fram litteraturen i länet och öka kunskapen om författarskap med koppling till Gästrikland och Hälsingland. Satsningen är ett samarbete mellan litteraturverksamheten inom Kultur Gävleborg, HelGe-biblioteken (folkbiblioteken i Gästrikland och Hälsingland) och P4 Gävleborg, Sveriges radio.

regiongavleborg.se/manadensforfattare

Kontaktperson:
Karin Forsgren Anderung, verksamhetsutvecklare litteratur
Kultur Gävleborg, Region Gävleborg
026-53 11 67, karin.forsgren.anderung@regiongavleborg.se