Ta Plats! - Livesändning: Erik Nilshammar

Onsdag 12 maj klockan 19.00 på Facebook

Vi välkomnar Erik Nilshammar för ett livesänt författarbesök!
Du deltar i evenemanget på vår Facebooksida.

Erik Nilshammar, romanförfattare från Färila i Hälsingland. Han debuterade 2016 med "Apokalypsen i Storå", den första boken i en trilogi om Storå-Tarzan och folket på Vidderna. Del två, "Döden på Vidderna" kom 2017 och den avslutande ”Kungen av Gomorra” släpptes i november 2018. I juli 2020 släppte författaren novellsamlingen "Gammelgrav - 13 skymningsrysare".

Läs mer på författarens hemsida: www.chatterboxprod.com/erik-nilshammar.php

Författarbesöket kommer endast att livesändas via vår Facebooksida. Ingen föranmälan krävs.

Har du inte ett Facebook-konto så kan du anmäla dig till oss med din
e-postadress, och få en länk till sändningen skickad till dig.

Du anmäler dig genom att skicka e-post till bibliotek@ljusdal.se och berätta att du vill ta del av författarbesöket, men inte har ett Facebook-konto.
När livesändningen börjar får du en länk skickad till dig, som leder direkt till författarbesöket. Vi kommer köra igång livesändningen lite innan klockan 19.00, så att du ska hinna gå in på länken innan själva författarbesöket börjar.

För dig som inte har en e-postadress kommer vi också att lägga upp länken här på hemsidan, när vi har startat livesändningen.

Vi fortsätter med parollen "Ta Plats!" för vår programverksamhet för vuxna. Det handlar om den geografiska platsen, förstås: om byn, samhället, trakten. Om att känna sig hemma, och om att längta bort. Om känslan av att allt som är riktigt betydelsefullt finns just här – eller tvärtom: att det alltid händer någon annanstans. Vi får lyssna på olika röster som berättar om platser i en skenbar periferi, om stad och land, om klass och kön.

(Och förresten: vem bestämmer egentligen vad som är centrum och periferi?)

Det handlar om biblioteket som plats, också. En demokratisk plats där olika röster får höras. Där vi tar plats, och ger varandra plats. Dessutom är det förstås något festligt med att ta plats, tillsammans!

Ta Plats! anordnas med hjälp av medel från Kulturrådet.

Varmt välkommen att Ta Plats på Ljusdals bibliotek, via Facebook!
0651-180 01, bibliotek@ljusdal.se