Digital föreläsning: Historier från Hälsingland

Tisdag 13 april klockan 18.00 på YouTube

Historier från Hälsingland föreläser på Söderhamns stadsbibliotek! Hör Viktor Hansson och Robert Fors berätta om sina poddar och om sin nya bok som släpps i dagarna.

Viktor Hansson, radiojournalist, och Robert Fors, historiker och projektansvarig på Loos Koboltgruva, har sedan våren 2017 tillsammans gjort podcasten Historier från Hälsingland.

Historier från Hälsingland har sedan starten gått från att vara en podcast till att bli mer av ett samlingsnamn för ett koncept som, förutom podden, även innefattar berättarkvällar, föreläsningar och nu även böcker där de två vännerna och kollegorna grottar ner sig i den historik och folktro som omger Hälsingland. Det handlar om sägner, spökhistorier, mord och andra spektakulära händelser. Nu släpper de sin tredje bok!

Föreläsningen kommer att sändas live på YouTube. Du behöver en dator, surfplatta eller en smart telefon samt internetuppkoppling för att kunna titta. Ingen inloggning krävs för att kunna delta, men om du vill chatta och ställa frågor under föreläsningen måste du vara inloggad. Skapa i så fall ett Google-konto i god tid innan.
OBS! Föreläsningen kommer inte att vara tillgänglig i efterhand.

Hör av dig till Söderhamns stadsbibliotek om du har frågor om evenemanget!
Telefon: 0270-755 10
E-post: biblioteket@soderhamn.se

Huvudarrangör: Söderhamns stadsbibliotek
Medarrangörer: Biblioteken i Ljusdals kommun och Hudiksvalls bibliotek