Sommarbokskafé

Hjärtligt välkommen till årets Sommarbokskafé!

Årets tema i Sommarboken är "Under ytan". Vi pratar om sommarens bästa böcker, lottar ut böcker och alla som deltar får en sommarbokpåse i gåva. Sommarbokskaféerna passar barn från 6 år.

Det första tillfället är onsdag 26 juni klockan 13.00-15.00 på Ljusdals bibliotek och då blir det Cirkusskola med Cirkus Roman! Cirkus Roman är på plats och visar upp sina konster, och alla barn är välkomna att delta i hans cirkusskola. Roman Kripatov är cirkusartist i tredje generation, med bland annat jonglering och balans som specialitet. Han är också mycket framgångsrik även som cirkuslärare för barn och ungdomar. Roman Kripatov har varit med i Bolibompa, på Viking Line och i de flesta av Sveriges kommuner.

OBS! Fritt inträde, men biljett hämtas på Ljusdals bibliotek från 17 juni.


Det andra tillfället är tisdag 13 augusti klockan 13.00-15.00 på Ljusdals bibliotek och då blir det Workshop med Ylva Hällen. Vi får besök av Ylva Hällen och tillsammans med henne skapar vi Minimellofigurer! Ylva Hällen har i mer än femton år skapat populära teveprogram för barn, bland annat Minimello, Ylvania och Superlördag (i samtliga fall var hon även programledare). Hon har dessutom skrivit barnteatermanus och jobbat som bland annat regissör, producent, låtskrivare och illustratör.

OBS! Fritt inträde, men biljett hämtas på Ljusdals bibliotek från 6 augusti.