Stefan Einhorn - om att göra skillnad

Hur kan vi göra skillnad för en medmänniska är temat för Stefan Einhorns föreläsning i Ljusdal, lördagen den 23 mars klockan 12:00.

Ljusdals kommun söker kontaktpersoner, kontaktfamiljer, stödfamiljer, familjehem och andra stödfunktioner. Därför har arbetsmarknads- och socialförvaltningen bjudit in Stefan Einhorn, läkare, författare och professor, till en föreläsning om hur vi alla kan bidra till en bättre värld. Stefan Einhorn är en efterfrågad föreläsare och även känd som sommar- och vinterpratare i radions P1. Han har skrivit flera böcker, bland annat om hur vi människor behöver ta ansvar och om konsten att vara snäll. I sin nya bok Konsten att göra skillnad, berättar Stefan Einhorn hur man som individ kan bidra till en bättre värld och själv göra skillnad för en annan människa.

Efter föreläsningen finns representanter från kommunens socialtjänst och stöd- och omsorg på plats. De berättar om de olika uppdragen samt om den ekonomiska ersättningen.

Varmt välkommen till en inspirerande föreläsning lördagen den 23 mars klockan 12:00-15:00 i Kommunhuset i Ljusdal. Obs, begränsat antal platser. Restaurangen Tompas mat i Kommunhuset är öppen. Dagliga verksamheten Hantverkargården och sociala företaget Unitis finns på plats.