Pris för årets handledare i Vård- och omsorgscollege

Anna-Karin Mårtsved, undersköterska på Gärdegårdens vård- och omsorgsboende i Ljusdals kommun har utsetts till årets handledare i Vård- och omsorgscollege Gävleborg 2019!

Under tisdagen 15/10 uppvaktades Anna-Karin med blommor, diplom och tårta av representanter från VO-College Gävleborgs regionala styrgrupp samt representanter från VO-College Ljusdals lokala styrgrupp.

Årets handledare är en en god ambassadör för vård- och omsorgsyrket, har ett gott bemötande av studerande, brukare och arbetskamrater, har förmåga att skapa en kreativ och stimulerande lärmiljö/arbetsmiljö samt är en inspirerande och stöttande handledare.

Årets handledare delas årligen ut inom Vård- och omsorgscollege till handledare som utmärkt sig i sitt uppdrag. Sex lokala vinnare utses, vilka tävlar om det regionala priset. Den regionala vinnaren nomineras dessutom till ett nationellt pris, i konkurrens med övriga VO-College i Sverige.

Vård- och omsorgscollege Gävleborg är en certifierad samverkan mellan arbetsliv och utbildning. Vi arbetar med att säkra kompetensförsörjningen till vård och omsorg och verkar för vård- och omsorgsutbildningar av hög kvalitet.