Kommunfullmäktige via storbilds-TV

Mötesklubba

För att ge fler medborgare chansen att se kommunfullmäktiges sammanträde på plats i Kommunhuset måndag den 25 februari erbjuds åhörarplatser också i lokalen för Tompas Mat där sammanträdet visas på en storbilds-TV från kl. 18.

Då intresset bland medborgarna visat sig vara stort för Genomfart Ljusdal, som är ett av de ärenden som kommunfullmäktige behandlar under måndagskvällen, vill kommunen erbjuda fler åhörarplatser än de 20 som finns i Ljusdalssalen. Därför sätts en tillfällig storbilds-TV in i lokalen för Tompas Mat där det finns ytterligare 72 sittplatser för medborgarna. Under kvällen finns det möjlighet att köpa fika.

Som vanligt direktsänds sammanträdet på kommunens webbplats som du kan ta del av via din dator, läsplatta eller mobiltelefon. Ljusnet sänder sammanträdet via sina digitala TV-tjänster och du kan lyssna på sändningen via Radio Ljusdal.

Kommunfullmäktiges sammanträden hålls en gång per månad, med sommaruppehåll under perioden juni-augusti. Sammanträdena är öppna för allmänheten att ta del av.