Färila hemtjänst utsedd till Årets arbetsplats

Färila hemtjänst

Färila hemtjänst fick under onsdagen ta emot den lokala utmärkelsen Årets arbetsplats av Vård- och omsorgscollege Gävleborg.

Varje år uppmärksammar Vård- och omsorgscollege Gävleborg lokala arbetsplatser som gör ett gott och återkommande arbete med att ta emot elever. Kriterier som årets arbetsplats ska uppfylla handlar om stimulerande lärmiljöer, kultur- och inkluderingsvänlighet och hälsofrämjande arbetssätt.

Några utlåtanden från nomineringen lyder: Personalen tar hand om och försöker hela tiden inkludera alla elever. Det finns alltid personal som kan svara på frågor och förmedla kunskap. Stor kunskap om det som påverkar att en arbetsplats mår bra. Stor kunskap om hälsofrämjande arbete. Personalen motiverar varandra till fysisk aktivitet.

Nomineringar till årets arbetsplats görs under vårterminen och både offentliga och privata arbetsgivare som är anslutna till Vård- och omsorgscollege kan nomineras. Därefter utses vinnaren av en lokal jurygrupp inom Vård- och omsorgscollege Ljusdal. De lokala vinnarna nomineras automatiskt till Vård- och omsorgscollege Gävleborgs regionala priser.