Kvalitetsgrupp City

Bokhandlargränd dekorerad med hängande paraplyer. Foto: Carina Janars.

Kvalitetsgrupp City finns till för att bygga och stärka unika kvaliteter i Ljusdals centrummiljö i syfte att skapa en trivsam plats där alla känner sig välkomna och trygga.

Gruppen har till uppgift att vara bollplank, inspirera och motivera alla aktörer som är verksamma i centrum för att skapa ett attraktivare centrum.

Medborgarnas delaktighet är viktig och ett par gånger om året bjuder Kvalitetsgrupp City in till allmänna träffar. Den 8 maj är alla välkomna till Minnenas Ljusdal – en afton för dina speciella Ljusdalsminnen. Plats: Unitis Röda kvarn, Norra Järnvägsgatan 17. Tid: 18.30 -21.00. Fika finns att köpa.

#hejaljusdal är texten på en ny flagga som ska pryda centrumbutikernas fasader när Ljusdals fotbollsdamer och Ljusdals bandyherrar har matchdagar. En speciell Ljusdalssiluett har tagits fram till flaggorna som är gula och gröna i färgsättningen.

Mellan 1 maj och 30 augusti berikas Ljusdals centrum med två stycken centrumvärdar vars uppgifter är att finnas till hands i centrum, svara på frågor och se till en välkomnande stämning.

Kvalitetgrupp City bildades hösten 2017, där ingår representanter från Ljusdals kommun, handeln, restauranger och fastighetsägare. Gruppen träffas en gång i månaden.

Kontakt

Emma Nordebo Snygg
Chef för gata/park
Ljusdals kommun
0651-183 47
emma.nordebo@ljusdal.se

Carina Janars
Centrumledare
Ljusdal i Centrum
070-581 36 38