Livsmedelsproducent! Vi behöver dig!

Ljusdals kommuns kostenhet behöver din hjälp att inventera vilka lokala livsmedel som nya livsmedelsupphandlingen ska innehålla.

För att innehållet i upphandlingen ska bli så bred som möjligt behöver vi veta vilka produkter som finns lokalt och som skulle kunna erbjudas i ett inlämnat anbud.

Kommunens kostenhet skulle vilja ha lokal leverantör av bl a: Ägg, sylt/saft, potatis, köttfärs, grönsaker, rotsaker, ostkaka, färskt bröd

Passa på att lämna din intresseanmälan till oss (OBS, den är inte bindande!) och bli kommunens framtida leverantör av livsmedel! Maila oss ditt företagsnamn, kontaktperson, telefonnummer, e-postadress samt vilka produkter du skulle kunna leverera, senast 15 september till narljus@ljusdal.se

När dina uppgifter kommit till oss sammanställer vi dessa till Matvärden. De kommer att ringa dig och ställa kompletterande frågor. Känns det då att du vill lämna anbud, ser de till att du har koll på när och hur anbudet ska lämnas. De kommer också att stötta dig i skrivandet av anbudet.

Avtalet är under fyra år från 2022 och du kan välja att leverera hela perioden eller delar av den. Du kan välja vart du vill leverera, hur ofta och du kan gå samman med någon kollega för att kunna leverera mer och oftare.