Digital föreläsning 8 december 2020

En föreläsning om motivation och arbetsglädje under en pandemi

NärLjus bjuder in till kostnadsfri digital föreläsning med

Christina Stielli

Hur hittar vi motivationen nu då?
En föreläsning som handlar om motivation och arbetsglädje under en pandemi.

Det nya normala har ingen av oss någonsin befunnit sig i tidigare. Många arbetsplatser har bestämt att man fortfarande ska arbeta hemifrån, andra arbetsplatser har inte den möjligheten. Oavsett så är det här helt nya och andra förutsättningar för oss alla, var vi än befinner oss.

En del har mer jobb än andra, en del blev av med sina jobb. En del saknar det sociala och har tröttnat på hemmakontoret. Var vi än befinner oss kan det vara tufft med motivationen när vi inte kan ha gemensamma aktiviteter och träffar och det blir svårt med sammanhållningen när alla sitter hemma och arbetar. Det här är en föreläsning om just detta. Och hur vi hittar motivation och glädjen på jobbet när världen går igenom en pandemi.

Tisdag 8 december kl 12-13

Anmälan till narljus@ljusdal.se senast 7 december. Föreläsningen presenteras via digital plattform. Du får instruktioner hur du gör för att ta del av föreläsningen i samband med att vi skickar ut länken.

Vem är Christina då? Christina är författare, föreläsare och organisationsutvecklare. Hon har föreläst i många år och arbetsglädje har tack vare henne blivit ett av de hetaste ämnena det senaste året.

I föreläsningarna lägger hon stor vikt vid den egna individens valmöjligheter för att förhålla sig till situationer som uppstår i livet, vare sig det är privat eller på arbetet och allting blir mer trivsamt och enkelt om vi kan lära oss att ha roligt på vägen men det handlar inte om att gå runt och skratta eller att bara tänka positivt. Det handlar om förhållningssätt och attityder och hur vi väljer att tackla utmaningar och problem.