Frågor om FÖP Öjeberget?

FÖP:en (den fördjupade översiktsplanen) för Öjeberget i Järvsö har varit ute på samråd, ändringar har gjorts och den är nu redo för granskning. Vill du veta mer om processen, ställa frågor eller läsa igenom handlingarna? Nu har du chansen.

Den nya översiktsplanen skickades ut för samråd den 27 november 2020, och i början av 2021 upprättade Samhällsserviceförvaltningen en granskningshandling över densamma.

Syftet med den fördjupade översiktsplanen är att komma närmare de mål och
visioner som är framförda i översiktsplanen genom att ge vägledning i form
av förutsättningar, riktlinjer och planförslag för efterkommande planering,
lovgivning och andra beslut inom det avgränsade planområdet.

Den fördjupade översiktsplanen är utställd för granskning under tiden
fr.o.m. 2021-01-13 t.o.m. 2021-04-28.

Vill du veta mer om granskningen och få chansen att ställa frågor?

Eftersom det är covid-tider kommer vi inte göra en fysisk presentation, men Viktor Svensson, planingenjör, har spelat in en föreläsning som du kan se nedan.

Den 14 april kl. 19.00 kommer det finnas möjligheter att ställa frågor direkt till Viktor via ett digitalt möte. Anmäl dig till mötet genom att skicka ett mail till linnea.vanwagenen@ljusdal.se. OBS: Mötet kommer inte vara till för att presentera granskningshandlingen - det sker i videon nedan - utan för att svara på frågor!

Om du vill ringa och ställa frågor istället för att delta digitalt, hör av dig till Linnea Van Wagenen, 0651-183 46. Tala in ditt namn, din fråga och ditt telefonnummer på telefonsvararen så tar vi med oss den till mötet och återkopplar efteråt.

Vill du veta mer?

Lär dig mer om granskningshandlingen i 2 enkla steg:

1: Titta på presentationen

2: Anmäl dig till mötet den 14 april för chansen att ställa dina egna frågor till planingenjören