fredag 12 februari 2016

Kommunlogotyp

För att logotypen ska fungera får den aldrig förändras. De delar den består av får ej heller förändras storleksmässigt gentemot varandra.
(Högerklicka på länkarna nedan och välj "Spara mål som...")
Ljusdals kommun Logotyp
Ljusdals kommun Logotyp
Ljusdals kommun Logotyp inverterad
Ladda hem logotypen i PNG-format (Vit/Svart inverterad)
Ladda hem logotypen i EPS-format  (Vit/Svart inverterad)
Publicerad: 2015-08-03 14.27

PNG-format

PNG står för "Portable Network Graphics" och är ett format för digitala bilder. PNG är speciellt vanligt för icke-fotografiska bilder på Internet, som logotyper, ritningar, grafik med mera. Formatet kan med fördel användas i Office-paketet  (Word, Excel, PowerPoint mm.)

EPS-format

EPS eller Encapsulated PostScript är ett filformat för framförallt vektorgrafik, men används även för rastergrafik. Filformatet används av både Adobe Illustrator och Adobe Photoshop.

Ljusdals kommuns logotyp är kommunens viktigaste igenkänningstecken. Logotypen får inte förändras i stil, utseende eller i proportioner. Kommunens logotyp är varumärkesskyddad.

Det innebär bland annat att kommersiella verksamheter inte får använda logotypen utan kommunens tillstånd. De har heller ingen rätt att förändra den på något sätt.

De logotyper som ska och får användas är de som finns att ladda ner på sidan. Övriga varianter måste godkännas av kommunens övergripande informatör.

Ljusdals

Ljusdals kommunvapen

Kommun, 827 80 Ljusdal  |  Tfn: 0651-180 00, Fax: 0651-183 77  |  E-post: kommun@ljusdal.se  |  Org nr: 212000-2320  |  Om webbplatsen & cookies

Ljusdal - en kommun i Hälsingland