onsdag 10 februari 2016

Presentation av UNIK´s personal

Jörgen Östh
Jörgen Östh
Arbetsledare/handledare
                                           
Jag har jobbat på UNIK sedan starten 2007 och är anställd som Arbetsledare.
Mina arbetsuppgifter är att leda, fördela och organisera arbetet på UNIK.
Resterande tid handleder jag våra deltagare i UNIK huset eller Butik UNIK.
Jag tillbringar gärna tid i snickeriet och delar med mig av mina kunskaper som utbildad byggnadsvårdare.

Tidigare har jag jobbat 16 år inom omsorgen som handledare i Gruppbostäder och Daglig verksamhet, jag har också jobbat inom Restaurangbranschen där jag är utbildad bartender.

Fritiden tillbringar jag med familjen men ser alltid till att få lite tid över till sport som ger mig både träning och utlopp för det sociala kontaktbehovet.

Tfn: 073-274 62 45
E-post: jorgen.osth@ljusdal.se
Bertil Keijzer
Bertil Keijzer
Praktikplatsansvarig/handledare.

Jag har jobbat på UNIK sedan 2009 som praktikplatsansvarig. Mina huvudsysslor är att skaffa praktikplatser samt stödja praktikanter och praktikhandledare i vårt gemensamma arbete. När jag inte jobbar med dessa saker är jag i UNIK-huset eller i Butik UNIK och handleder våra deltagare.

Tidigare har jag jobbat inom restaurangbranschen som kock och köksmästare. Då jag bestämde mig för att sadla om arbetade jag som yrkeslärare för vuxenstuderande. Har även jobbat åt FN, med placering i Libanon under några år på 80-talet.

Fritiden ägnar jag åt familjen, träning och naturen. Som extra krydda i tillvaron åker jag gärna utomlands för att möta nya kulturer och för att tillgodose mitt behov av sol och värme.

Tfn: 073-274 73 72
E-post: bertil.keijzer@ljusdal.se
Lisa Arvsten
Lisa Arvsten
Coachansvarig/handledare
                                           

Jag har varit anställd på UNIK sedan augusti 2010, men har däremot varit föräldraledig under en längre tid sedan mina tvillingflickor kom. Jag är tillbaka på UNIK från och med maj 2012. Jag är coach och handledare, vilket innebär att jag har ansvar för enskilda samtal med alla deltagare, samt att jag finns tillgänglig i UNIK-huset och butik UNIK som handledare. Coachsamtalen handlar mycket om att möta varje enskild person där just hon/han befinner sig och att finna vägar vidare på olika sätt. 
 
Jag är socionom sedan 2003 och har en grundläggande utbildning i psykoterapi. Jag har arbetat med ungdomar, barn samt familjerättsfrågor inom individ- och familjeomsorgen. Jag har även arbetat en kortare tid som skolkurator på gymnasieskolan. Innan jag sadlade om och blev socionom arbetade jag med lite diverse, bl a inom djur/jordbruk och som florist.
 
På fritiden är det barnen som kommer i första hand. Därefter kommer mina "gamla" intressen - mina två hästar, trädgården, inredning/renovering, musikupplevelser, att umgås med vänner och att baka. Jag älskar solen och att få vara ute så jag försöker ta långa promenader och det händer att jag joggar ibland.

Tfn: 073-274 73 75
E-post: lisa.arvsten@ljusdal.se

Katarina Krantz
Katarina Krantz
Handledare/hunddagisansvarig

Har jobbat i UNIK  sedan februari 2011, främst med ungdomarna på Hunddagis, men även med övriga sysslor i verksamheten, samt med samtal. Positiv, väljer att se möjligheter i stället för hinder. Utforskar ungdomarnas intressen och  inneboende styrkor och bygger vidare på dessa.
På måndagar jobbar jag i Butik UNIK tillsammans med våra ungdomar.
 
Arbetade tiden innan UNIK med uppstarten av det kommunala ungdomsuppföljningsansvaret (KUA) och med kartläggning och uppsökande av ungdomar i den målgruppen. Har för övrigt en bred yrkeserfarenhet, bland annat många år som frisör, drivit eget företag, arbetat på olika behandlingshem, dels med inriktning ungdomar, dels med inriktning mor med barn/familj, mm.

Familjen, promenader, pyssel i växthuset och små sten- och gjutprojekt, är några av fritidssysslorna. Engagerad som kontaktperson och har uppdrag som styrelseledamot i ideell förening. Hämtar kraft vid stugan och bakom flötet på fisketur. Tycker om att  resa, gärna till solen.

Tfn: 073-275 49 22
E-post: katarina.krantz@ljusdal.se


Malin Schröder

Handledare UNIK-Verkstán

Jag har arbetat i UNIK sedan januari 2014. Jag är handledare på UNIK-Verkstán som ligger i Butik UNIK i Gamla Stan i Ljusdal.

Tidigare har jag bott 19 år i Stockholm, där jag gått olika konstskolor bl.a. Nyckelviksskolan där jag utbildat mig till Hantverkspedagog. Har arbetat på olika verksamheter inom handikappomsorgen i Stockholm. Dagligverksamhet, korttidsboende samt gruppbostad. Jag flyttade tillbaka till Ljusdal 2007, arbetade då på Hanverkargården, en daglig verksamhet för funktionshindrade, där jag även startade upp en Screentrycksverkstad.

Fritiden ägnar jag åt familjen, promenader i skogen med familjens hund, trädgården. Försöker även arbeta i min Ateljé framförallt med Screentryck och sömnad.

Tfn: 070-579 67 62 
E-post: malin.schroder@ljusdal.se

Publicerad: 2015-10-05 10.41

Ljusdals

Ljusdals kommunvapen

Kommun, 827 80 Ljusdal  |  Tfn: 0651-180 00, Fax: 0651-183 77  |  E-post: kommun@ljusdal.se  |  Org nr: 212000-2320  |  Om webbplatsen & cookies

Ljusdal - en kommun i Hälsingland